Stein Bagger: Skjuler diamant til 40 mio. kr.

Der er ingen tvivl om, at Stein Bagger bliver dømt, men det kommer til at gå hurtigere end forventet

Der er ingen tvivl om, at Stein Bagger bliver dømt, men det kommer til at gå hurtigere end forventet

Foto: All Over

Jagten på de forsvundne millioner i Bagger-sagen har ifølge Børsens oplysninger nu fået Bagmandspolitiet, til at bede franskmændene om hjælp. Specielt en 40 karats diamant med diameter på ca. fem cm til en anslået værdi af mindst 40 mio. kr. er politiet interesseret i at finde.

Ifølge Børsens oplysninger mener politiet, at Baggers hustru, Anette Uttenthal bar diamanten ved en børnefødselsdagsfest i Monaco i juledagene - altså efter at Stein Bagger var blevet anholdt og fløjet til Danmark, og parrets lejlighed var ransaget.

En kilde hos Bagmandspolitiet bekræfter over for dagbladet, at diamanten indgår som noget af det, politiet håber at kunne få beslaglagt, og at de franske myndigheder er blevet bedt om assistance.

- Vi har selvfølgelig bedt franskmændene hjælpe os med noget i den forbindelse for at se, om vi kan finde ud af, hvor det smykke er henne, for vi forsøger at finde det og andre smykker for at sikre så mange værdier, vi overhovedet kan, siger kilden, der ikke ønsker at stå frem ved navn, til Børsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close