Nyheder16. juni 2009

Stein Bagger: Risikerer flere bank

Storsvindleren har angiveligt sladret, og det kan koste ham problemer under hans fængselsophold
Nu er Stein Bagger helt ude af sine mange selskaber
Nu er Stein Bagger helt ude af sine mange selskaber
 Foto: All Over

Efter en række tilståelser til politimyndighederne, der udløste en lyndom på 7 års fængsel for dokumentfalsk og bedrageri af særlig grov karakter, er det værste måske ikke overstået for Stein Bagger.

"Han har i stort omfang sladret om andre". Det påstår kilder i fængselsmiljøet. De 3 største statsfængsler i Østjylland, Vridsløse og Nyborg har arrangeret en velkomstkomité. Og det er ikke noget med blomster og hurraråb, men derimod kan Stein Bagger forvente tørre tæsk.

Kort efter sin indsættelse i Vestre fængsel fik han allerede en forsmag på tilværelsen bag tremmer.

Har før prøvet fængselsvold

På sin første gårdtur fik han en albue i ansigtet af en arrestant - en hævn, fordi han havde været for åbenmundet. Arret efter slaget kan stadig tydeligt ses.

I domsafsigelsen blev der lagt vægt på den omstændighed, at Stein Bagger havde medvirket til sagens opklaring. Han havde samarbejdet og givet oplysninger, som blev afgørende for opklaringen af strafbare handlinger begået af andre.

Særlige "fængselsregler"

Der hersker en særlig uformel justits blandt de indsatte i fængslerne, og ingen af dem bryder sig om stikkere. Det gjaldt Rasmus Trads, der fik en dårlig afsoning, fordi han sladrede om Kurt Thorsen. Og den tidligere byggematador fik til gengæld øretæver, da han som talsmand for de indsatte angiveligt havde talt over sig om hashhandel på afdelingen i Sdr. Omme Statsfængsel.

Sponsoreret indhold