Stein Bagger: Helt færdig

Nu er Stein Bagger helt ude af sine mange selskaber

Nu er Stein Bagger helt ude af sine mange selskaber

Foto: All Over

For bare 1 år siden var der ikke mange, der kombinerede ordet svindel med Stein Bagger. Dengang blev han af de fleste betragtet som en utrolig dygtig og driftig forretningsmand, og erhvervslivet stod nærmest i kø for at give ham og hans IT Factory priser.

Det sluttede brat med hans spektakulære flugt fra Dubai og gennem USA. Han meldte som bekendt sig selv og er nu idømt 7 års fængsel for sin omfattende svindel.

Og nu er han også smidt ud af de 2 sidste direktioner, han sad i - af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen IT Factory Mobile Technologies ApS og IT Factory Research Center A/S - fremgår det af oplysninger til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. I sidstnævnte selskab har Stein Bagger også mistet sin plads i bestyrelsen, skriver epn.dk.

Stein Baggers farvel til de 2 selskaber betyder, at den foretagsomme storsvindler ikke længere har nogen berøring med dansk erhvervsliv.

Siden svindeldommen har Stein Bagger tilbragt tiden i Ringsted Arrest, men han venter på at blive overflyttet til et fængsel, som vil blive hans faste adresse under afsoningen af den årelange fængselsstraf.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close