Stein Bagger: Eks'en god for millioner

Anette Uttenthal mangler i dag intet, selv om hendes kæreste blev afsløret som bedrager

Anette Uttenthal mangler i dag intet, selv om hendes kæreste blev afsløret som bedrager

Foto: ALL OVER

En formue på over 8,3 mio. kr. er hvad Anette Uttenthals formue er nået op på - fem år efter hendes daværende kæreste Stein Bagger blev afsløret for at stå bag Danmarkshistoriens største svindelnummer.

Den 48-årige ejendomsmægler, Anette Uttenthal, har et underskud på en kvart million kr. i sit ejendomsmæglerfirma KunLejligheder.dk, men hendes værdier er samlet i 2012-regnskabet for Anette Uttenthal Holding ApS. Her kan man se, at den samlede nettoformue er på 8.341.677 kr.

Stein Bagger melder sig selv

Det fremgår blandt andet, at Anette Uttenthals holdingselskab ejer værdipapirer for over 1,2 mio. kr. og ejendomme for næsten fem mio. kr.

Anette Uttenthal har råd til Rolex

I forbindelse med Stein Baggers fald måtte Anette Uttenthal aflevere flere gaver fra svindler-kæresten: et diamantbesat Rolex-ur og smykker for 2,7 mio. kr. samt 1,4 mio. kr. i kontanter efter et Porsche-salg, idet retten mente, at luksusgoderne var købt for svindelpenge og dermed tilhørte konkursboet efter IT-Factory.

Men nu er Anette Uttenthal kommet så meget på højkant, at hun har råd til at købe både Porsche og Rolex-ur for sine egne penge.

Stein Bagger: Elskerinde i Stockholm

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close