Nyheder 18. april 2008

STEFFEN KRETZ: TILKNAPPET

TV-værten har valgt at lukke en ekstra skjorteknap, efter at en kollega kaldte ham ”lidt for meget latino” i DR’s personaleblad

TV-journalisten Steffen Kretz, som er vært på DR's "Horisont", havde valgt at knappe skjorten lidt længere op i halsen, end han plejer, da han tonede frem på skærmen i mandags. Ligeledes var håret også mindre stylet at se på.
Det er under en måned siden, at SE og HØR kunne fortælle, at Steffen Kretz blev kritiseret af en kollega for at være lidt for "nedringet" og give seerne lidt for frit udsyn til brystmåtten.

Det var Louise Pettersson fra DR Syd, som brokkede sig over stilskiftet i det interne medarbejderblad DRåben. Hun mente, at der var lidt for meget "latino" over Kretz' nye look med åbentstående skjorte og strithår med masser af pomade.
Da SE og HØR spurgte ham om kollegaens kritik, sagde han ellers: - Jeg opfatter det som et privilegium at blive udråbt som et sexsymbol i Sønderjylland.

I mandags kunne seerne alligevel konstatere, at Steffen Kretz havde valgt at tage konsekvensen af kritikken og knappe skjorten til og dermed droppe sit "førsteelsker-look".

Se den dydige udgave af Steffen Kretz her.

Sponsoreret indhold