Nyheder6. juli 2013

Statsministeren: Helt glat

Helle Thorning erkender, at hun har måttet trække en grænse for at værne om sig selv og sin familie
Det er ikke altid nemt at være mor og statsminister
Det er ikke altid nemt at være mor og statsminister
 Foto: All Over

Tidligere i sin politiske karriere inviterede Helle Thorning-Schmidt gerne journalister og perifere bekendtskaber hjem i privaten på Østerbro. Det er slut nu efter adskillige ture i mediemaskinen. Hun erkender, at hun er blevet glattere. Det fortæller hun i et stort interview med FEMINA i denne uge.

- Folk siger, "Hvorfor kan vi ikke MÆRKE dig mere?". Men jeg har fundet ud af, at jeg er nødt til at værne ret meget om mit privatliv, siger statsministeren.

Sådan har du ikke set Helle Thorning-schmidt før

Helle Thorning-Schmidt kan godt forstå, at folk længes efter at se mere af hende som menneske. Det er der bare ikke noget at gøre ved.

- Men jeg har altså også en fornemmelse af, at det har noget at gøre med, at jeg er kvinde. Jeg tror ikke, man havde samme krav til Anders Fogh om, at man skulle kende ham bedre. Fordi en kvinde er statsminister, har man lyst til, at hun skal vise sig mere fra sin varme side. Jeg læser også dameblade og vil gerne kende nogle af dem, der gør indtryk på mig, lidt bedre. Så jeg forstår det sådan set godt. Men jeg opfatter faktisk ikke mig selv som en lukket eller reserveret person. Jeg opfatter bare, at jeg passer mit arbejde, siger hun.

Da Helle Thorning-Schmidt fik kastet vand på sig 1. maj, ødelagde det noget. Det fortæller hun om på femina.dk

http://www.femina.dk/kultur/kendte/helle-thorning-schmidt-noget-blev-%C… datter er sej, siger Rikke fra "Ingen kære mor"

Læs hele interviewet med Helle Thorning-Schmidt i denne uges FEMINA

Sponsoreret indhold