Startede som en joke: Nu kommer Ritter Sport med koriandersmag

Enten giver koriander lige det sidste pift til retten - eller også kan den ødelægge hele smagsoplevelsen. 

Koriander kan i den grad dele vandene, og nu melder Ritter Sport sig på banen med en ganske opsigtsvækkende smagsvariant. 

For det, som startede som en joke, er faktisk endt med at blive en realitet. 

Artiklen fortsætter under billedet

Tilbage i juni delte Ritter Sports danske Facebook-side et foto af en chokoladeplade med koriander på emballagen. Og selvom smagsvarianten var helt igennem fake og bare lavet for sjov, så gjorde den noget ved danskerne, der elsker at hade koriander - eller som måske slet og ret elsker det grønne drys. 

Opslaget gik nemlig viralt og nåede ud til 1,2 mio. brugere og fik 33.000 kommentarer med på farten. Selv Facebook-brugere i Holland og Singapore gav deres besyv med i koriander-kommentarsporet. 

Det virale hit nåede til det tyske hovedkontor, der nu har produceret korianderchokolade i et yderst begrænset oplag. 

I videoen, som du kan se øverst i artiklen, kan du se, hvordan den kontroversielle krydderurt bliver lavet i en version med både hvid chokolade og mælkechokolade. 

- Der blev testet flere variationer med koriander, men ingen af dem bestod de indledende smagstests, siger Anne Mette Ovesen brand manager hos DK-Konfekture, som markedsfører Ritter Sport i Danmark, i en pressemeddelelse. 

Ritter Sports danske Facebook-side har tidligere været yderst kreative: Før er de kommet på varianter med smag af ristet hotdog, bajer og grovhakket leverpostej

- Vi har lige spurgt danske fans af Ritter Sport, hvilken #Ritterfake de drømmer om. Boller i karry lå højt på listen, siger Anne Mette Ovesen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close