Nyheder 23. maj 2008

STAM-DISKOTEKET: ÆRER JOACHIM I STILHED

Den kommende brudgoms favorit-gå i byen-sted markerer ikke prinsens bryllupsdag på nogen måde

Prins Joachim har adskillige gange skaffet masser af omtale til diskotek Chaplin i Silkeborg - stedet, hvor han ynder at skeje ud i nattelivet. Han besøgte især Chaplin flittigt i tiden efter skilsmissen fra den tidligere prinsesse Alexandra, hvor han ofte drak sig i hegnet og ved en lejlighed også lagde an på en 15-årig pige. Udskejelserne gav ham hurtigt tilnavnet "partyprinsen".

SE og HØR har spurgt på Chaplin, hvordan stedet skal markere det royale bryllup i morgen lørdag den 24. maj.
Og svaret er skuffende. Der kommer ikke til at ske noget som helst ekstraordinært i anledning af, at den kendte stamgæst siger ja til sin udkårne.

- Vi er faktisk meget glade for Joachim som kunde, og derfor vil vi respektere hans person ved ikke at gøre noget specielt ud af aftenen, da Hans Højhed er en lige så god en gæst som alle andre, siger stedets daglige leder Jens Post.

Der er da heller ikke så meget at fejre for dansestedet, idet Joachim nu bliver en gift mand, og derfor bliver der sandsynligvis længere imellem de våde byture.

Husk at seoghoer.dk rapporterer fra det royale bryllup hele dagen lørdag den 24. maj. Her kan du læse alt det, du ikke kan se på TV og se masser af friske billeder hele dagen. Læs også hvad Modepolitiets Mads Chrisensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold