Stadil far for tredje gang: Spytter babyer ud på stribe

Christian Stadil og Alice Brunsø er blevet forældre for tredje gang.

Christian Stadil og Alice Brunsø er blevet forældre for tredje gang.

Foto: Mikael Rieck

Tre babyer på tre år.

Man må sige, at Hummel-millionæren Christian Stadil og hans forlovede Alice Brunsø for alvor har sat skub i familieforøgelsen. 

I mandags blev de nemlig forældre til en lille pige.

Parret havde i forvejen to drenge. 

- Tredje gang er OGSÅ lykkens gang. D.18 blev Christian og jeg forældre til den smukkeste lille pige...den mest perfekte lille skabning, og vi er på halen over hvor forelskede vi er i hende, det er magisk at vi pludselig er en familie på fem, en lille flok ligesom vi havde drømt om, skriver Alice Brunsø på Instagram. 

Også Christian Stadil selv har været aktiv på de sociale medier. Her afslører han nemlig babyens navn. 

- Alice fødte en sund, smuk og stærk (55 cm/3820gram) lille pige, Harper India Bloom, skriver han. 

Tredje gang er OGSÅ lykkens gang D.18 blev @christian_stadil og jeg forældre til den smukkeste lille pige...den mest perfekte lille skabning og vi er på halen over hvor forelskede vi er i hende, det er magisk at vi pludselig er en familie på fem, en lille flok ligesom vi havde drømt om ...Jeg havde vist det de kalder en typisk tredje gangs fødsel, med små drilleveer ( de gjorde ikke rigtig ondt) i 24 timer, men så da de rigtige startede gik der fem kvarter og nåede jeg at være på hospitalet i 4 min inden jeg stod med 3820g og 55cm kærlighed i armene... Helt fantastisk, tror jeg har født mig en lille power-pige #endeligkomhun #babyh #tredjegangerogsålykkensgang #trebørnpåtreår #fødsel #kærlighed #påhalenaflykke #familiepåfem #birth @alice_brunsoe #powerpige #lykkelig #happy

Et billede slået op af Alice Brunsø (@alice_brunsoe) den

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close