Nyheder 19. marts 2016

Springsteen laver en Inger Støjberg

Lige som integrationsministeren har Bossen underskrevet en elevs "undskyld, jeg kommer for sent"-seddel
(Foto: All Over Press)

Tilbage i februar kom danske Emma for sent i skole med en seddel underskrevet af selveste Inger Støjberg.

Emma og integrationsministeren var faldet i snak i forbindelse med et radioprogram fra en moske, men det trak så meget ud, at hun umuligt kunne nå at sidde på sin plads, når skoleklokken ringede ind.

"Emma kommer desværre lidt sent i skole i dag. Det beklager jeg meget, men hun har spist morgenmad sammen med mig. De bedste hilsner Inger Støjberg", lød det dengang fra integrationsministeren, og nu har den musikalske megastjerne Bruce Springsteen gjort det samme som Støjberg.

Tirsdag havde Scott Glovsky taget sin søn, Xabi, med til Bossens "The River Tour"-koncert i Los Angeles, og her holdt den niårige dreng et skilt op.

"Bruce, jeg kommer for sent i skole i morgen. Vil du ikke skrive min seddel under?"

Det spottede "Born in the U.S.A"-sangeren fra scenen og inviterede efterfølgende far og søn backstage.

- Han bad om navnet på Xabis lærer og spurgte, hvordan man stavede hans navn. Så tog han et stykke papir frem og skrev sin betænksomme, søde seddel til ham, fortæller Xabis stolte far, Scott Glovsky, til The Claremont Courier.

"Kære Mrs. Jackson, Xabi har været meget sent ude for at rocke og rulle. Undskyld ham, hvis han er forsinket. Bruce Springsteen".

Efterfølgende snakkede Xabi og Bossen i et par minutter, og ifølge drengens far var verdensstjernen utrolig flink, omsorgsfuld og imødekommende.

- Jeg har sunget Bruce Springsteen som godnatsange for Xabi, siden han blev født. Bruce levede op til hver eneste forventning, en niårig dreng og en 48-årig mand kunne have.

- Xabi vågnede næste formiddag med det største smil på læben, jublede den stolte far.

Springsteen spiller i Horsens 20. juli og i København 22. juli.

Sponsoreret indhold