Nyheder18. januar 2019

Av ! Av! Av!: Spottede du også den brutale skæg-tackling?

Det gik vildt for sig, da håndboldherrene tævede Norge i gårsdagens kamp, men Nikolaj Øris fik mere tæv end alle andre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190104_dm_pressemoede_haandboldlandsholdet_025.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

I alt kontaktsport skal du være varsom med ting, der hænger løst. Det gælder både piercinger, langt hår og meget andet, men nu viser det sig altså også, at skæg heller ikke er ufarligt på banen.

Det måtte den skæggede højreback Nikolaj Øris sande, da han i kampen mod Norge torsdag aften fik sig et ordentligt riv i skægget.

Et riv så voldsomt at landsholdspilleren mistede en stor del af den voluminøs hårpragt på hagen til en norsk spillers næve.

Alle, der har prøvet at få en voksbehandling af en art, kender til smerten ved at få revet hårene ud med roden. I går måtte selv de mest hårdføre, skæggede mænd rundt i landet så fælde en tåre, da en håndfuld af Øris' skæg røg i kampen.

Det er trods alt ikke bare smerten, men også årelang grooming, der har resulteret i den store skægpragt.

Den 32-årige spiller har dog humor nok til at lave sjov med den hårrejsende situation.

- Mit skæg er så populært at jeg ikke kan have det i fred, skriver han på sin Instagram hvor han selv har lagt en serie nærbilleder op af hidsige hårudrivning.

Inden VM gik i gang, talte håndboldspilleren med SE og HØR om sit skæg, som heldigvis er et hærdet et af slagsen. Hvilket nok også er grunden til vi ikke så tårer ned ad kinderne på den skæggede mand.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Mere end bare skæg

Ikke alene blev der revet i stoltheden. Øris blev nemlig ramt af en skade også i første halvleg af kampen.

- Jeg fik et lille riv i det venstre baglår i første halvleg, så nu venter vi lige og ser, hvordan det føles. Jeg skulle lige finde ud af, hvad det egentlig var, og det var heller ikke så slemt, for jeg spillede lidt videre efter det, siger håndboldklippen til DR

- Jeg ville bare gerne ind på banen igen, men forhåbentlig kommer der flere kampe, som man gerne vil være en del af, så det var nok fornuftigt at holde mig ude, lyder det fra den danske højreback, fortsætter han.

Heldigvis er der stadig hår tilbage på Øris hage, og de gode baglår er forhåbentlig også klar igen til en ny omgang dansk sejr i VM.

Sponsoreret indhold