Nyheder10. september 2015

Sports-babe scoret af TV 2-kollega

TV2-Sportens Nadia Filt har købt lejlighed med kæresten. Læs hvem han er i denne uges SE og HØR og se, hvor parret skal bo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-62146.jpg
 Thomas Laursen
Der bliver scoret i stor stil på TV2 Sporten.
Og nu er også studieværten Nadia Filt havnet i nettet. Sammen med en to år yngre kollega har Nadia Filt investeret 3,1 millioner kroner i en lejlighed i pipkvarteret på den yderste del af Frederiksberg.
Sportsjournalisternes nye hjem er på 98 kvadratmeter og ligger på 2. sal. Hidtil har Nadia og kæresten boet i en 63 kvadratmeter stor toværelseslejlighed, som tilhører kærestens lægefar.
Parret får nu et par kilometer længere ind til Københavns centrum, men den mindre centrale beliggenhed blev altså prisen for at få mere plads. De forelskede sportsreportere er ikke de første TV-profiler, som er faldet for hinanden på jobbet.
Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt fandt sammen, da Rasmus forlod Caroline Boserup. Natasja Crone lever sammen med kollegaen Lasse Sjørslev. DR-parret Dorte Fals og Klaus Bundgård har været lykkeligt gift i mange, mange år.
Steffen Kretz og Lillian Gjerulf har fået børn sammen. Og efter flere års hemmelighedskræmmeri erkendte Kim Bildsøe Lassen og Divya Das fra henholdsvis DR og TV2 i år, at de er kærester. Køb denne uges SE og HØR, og læs alt om Nadia Filts kæreste.

Sponsoreret indhold