Spise med Price i København

Danmarks sjoveste TV-kokke er klar med deres egen restaurant

Danmarks sjoveste TV-kokke er klar med deres egen restaurant

foto: All Over

Sultne mænd kan godt begynde at glæde sig, for brødrene Price er snart klar med en ny restaurant, der serverer rigtige herreportioner og rigeligt med smør. Åbningen er en gammel drengedrøm, der nu bliver til virkelighed.

- Vi er glade amatører med en kæmpe kærlighed til og begejstring for kokkefaget. Det var afgørende for os, at vi kunne gå sammen med meget dygtige fagfolk, hvis dette projekt skulle realiseres. Dem har vi fundet i Mads Bøttger og Claus Fribo fra Dragsholm Slot, siger brødrene.

Selv om de to professionelle kokke styrer kødgryderne, bliver gæsterne på den nye restaurant i Rosenborggade i København forkælet med den samme bundsolide mad, som mange danskere kender fra Spise med Price, skriver ekstrabladet.dk.

- Vi skal lave alle opskrifter til køkkenet og sørge for, at maden smager som i vores egne gryder. Det skulle gerne være oplevelsen af at komme til middag hjemme hos os - i en professionel restaurantatmosfære, der møder gæsten. Vi kommer derfor ikke til at stå i køkkenet hver dag - men vi kommer til at sammensætte alt på kortet og så vidt muligt have en finger med i spillet overalt i huset og møde gæsterne i restauranten, når der er mulighed for det. Men den daglige styring ligger i professionelle hænder.

Restaurant Brødrene Price kommer til både at servere frokost og aftensmad

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close