Spiegelhauer: Joachim Boldsen er doven

- Han er jo dissideret doven. Sådan beskriver Morten Spiegelhauer Joachim Boldsen.

- Han er jo dissideret doven. Sådan beskriver Morten Spiegelhauer Joachim Boldsen.

Foto: Kasper Wenstrup- Han bevæger sig jo ikke mere end højst nødvendigt. Det overraskede mig virkelig meget.

Sådan beskriver lyder de hårde ord fra "Operation X"-værten Morten Spiegelhauer, når han skal beskrive Joachim Boldsen, som han tilbragte to uger sammen med under optagelserne til TV2-programmet "Stjernerne på Slottet".

Morten Spiegelhauer: Hjemløs i Paris

Hver gang deltagerne i programmet skulle være fysisk aktive, var der prusten og stønnen fra den tidligere landsholdspiller i håndbold.

- Jeg troede, han var sådan en toptunet idrætsmand, der gik op i motion og sund kost. Men det skal jeg da lige lov dig for, at den forestilling blev manet i jorden, fortæller Morten Spiegelhauer, der udover Joachim Boldsen, var på slottet med revydirektør Lisbet Dahl, TV-vært Ibi Støving og skuespilleren Janus Nabil Bakrawi.

Under opholdet i Italien, hvor optagelserne foregik, var det ikke mange gange, at den tidligere landsholdsspiller fik pulsen op. I stedet ville han hellere sidde og drikke øl og hygge sig.

- Han er jo en sindssyg hyggelig og meget uhøjtidelig. Det er vist den pæne måde at sige det på. Hvis jeg virkelig skulle stramme den, så ville jeg sige, at han var direkte doven, griner den ellers så alvorlige "Operation X"-vært.


Hele holdet fra denne omgang "Stjernerne på Slottet".
Fra venstre: Ibi Støving, Janus Nabil,Joachim Boldsen, Morten Spiegelhauer og siddende Lisbet Dahl. (Foto: All Over)


Se det første afsnit af "Stjernerne på Slottet" på TV2 d. 19 februar kl. 20.

Morten Spiegelhauer tabte i rettenUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close