Nyheder3. december 2007

SPICE GIRLS: KÆMPE SUCCES

15.000 skrigende fans fik taget til at lette i Vancouver, da popsildene gik på scenen og leverede et kanon show - deres første siden genforeningen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/spicegirlsvancouver1-jpg.jpg

Skrigene fra de tusindvis af fans fik stemningen op på kogepunktet i Vancouver, da Spice Girls skød deres genforeningsturné i gang i går aftes. De viste hele verden, at 90'er kvintetten er tilbage - og det i en mere rafineret udgave end nogensinde. Det fortæller avisen The Vancouver Sun.
Pigerne er i hvert fald top-trimmede og iført specialdesignede Roberto Cavalli-kjoler, var intet overladt til tilfældighederne.

Inden de fem gik på scenen, afslørede de dog, at de forinden genforeningen var nervøse for, hvordan de ville blive modtaget af deres fans.
- Vi er helt almindelige piger, og det er skræmmende at skulle gå tilbage til noget, som man er usikker på, hvordan folk vil modtage, sagde Baby Spice. (Emma Bunton).
- Jeg vil ikke lyve - jeg var bange. Men der er sket en ændring af folks opfattelse af Spice Girls. Derfor tænkte jeg, "hvorfor ikke", og nu er jeg så glad for, at jeg traf den beslutning, siger Melanie Chrisholm - bedre kendt som Sporty Spice.
Pigernes bange anelser blev gjort til skamme af de mange fans som skreg ekstatisk mens pop-pigerne arbejdede sig igennem hittene "Wannabe" "Spice Up Your Life", "Stop" og "Say You'll Be There".

De fem piger på scenen havde en smittende energi og entusiasme og i samarbejde med deres mandlige back-up dansere, formåede de at fastholde publikum igennem det to timer lange show.
Præcis som for ti år siden, handlede showet ikke om store sangtalenter eller fantastiske dansetrin, men om storslået underholdning. Og pigerne leverede varen, skriver anmelderen i The Vancouver Sun.

Se videoklip fra koncerten
http://www.seher.no/cm/SeHer/Kjendisnytt/JetZ%21/1.747170

Sponsoreret indhold