SPICE GIRLS: FORSONING

De berejste kryddersild kan ikke rigtig beslutte sig for, hvorvidt de egentlig kan lide hinanden eller ej. Melanie B alias Scary Spice indrømmer, at hun var en rigtig strid kælling over for Geri Halliwell i 90'erne.

- Alle ved, at Geri og jeg havde et problem med hinanden førhen, men tiden væk fra hinanden og vores genforening har virket forsonende, fortæller hun.

Det er ikke kun de voksne i gruppen, som kommer godt ud af det med hinanden. Mel B's og Geris døtre, med de noget aparte navne Angel og Bluebell, er åbenbart blevet hjerteveninder.

Men alt er ikke fryd og gammen. Deres verdensturné er blevet kortere end først planlagt. En af årsagerne er den irriterende lykkeligt gifte Victoria Beckham. Hun har konstant fortalt om sit vidunderlige forhold og sin dejlige mand til alenemor Geri, som blev så provokeret, at hun ikke gad være mere sammen med fru Beckham end højst nødvendigt.

Pigefnidder, misundelse, og hvad der ellers har skabt splid imellem dem, vil Melanie B nu have skrinlagt. Hun håber på at få samtlige kryddertøser til at stille op som brudepiger, når hun for anden gang skal giftes med Stephen Bellafonte, skriver msn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close