Nyheder 4. februar 2008

SPICE GIRLS: AFLYSER TURNÉ

Pigegruppen har pludselig meddelt, at de pga. ”familiære og personlige forpligtelser” ikke kommer til at gennemføre alle planlagte koncerter

Beijing, Sydney, Cape Town og Buenos Aires kommer til at kigge langt efter de fem kryddersild. Spice Girls har nemlig netop meddelt, at de dropper resten af deres højt profilerede genforenings-turné, når de den 26. februar har givet koncert i Toronto.

- Desværre bliver turnéen nødt til at ende i slutningen af februar. Det er grundet familiære og personlige forpligtigelser for Emma, Geri, Mel B, Melanie C og Victoria, siger en talsmand til BBC.

Med den overraskende og bratte aflysning af de resterende koncerter, er rygter og gisninger om den virkelige grund til, at pigerne ikke gennemfører turneen allerede begyndt at versere.

Ifølge den engelske avis The Mirror skulle det være Mel B og Melanie C, der har sat en stopper for turneen. De to skulle angiveligt have fået mere end nok og virkede helt frosset ud af gruppen ved den seneste koncert.

Samme avis fortæller, at Victoria Beckham kun samlede gruppen igen pga. sine børn.
- Jeg besluttede at turnere for at vise mine børn at mor har været en popstjerne engang. Jeg er ikke i musikindustrien mere, skulle Posh-spice have afsløret.

BBC spekulerer på, om det kan være manglende interesse for billetter i de resterende lande, der kan være årsag til aflysningen.

Og endelig mener nogle, at det hele skyldes, at turneen blev forlænget, da pigerne spillede i USA og England, hvor de måtte lave en masse ekstra shows.

Den officielle forklaring fra gruppen selv lyder dog på tidspres, mens de understreger, at de kommer til at savne hinanden og virkelig har nydt at turnere igen.
- Vi er virkelig kede af, hvis vi ikke sås denne gang. Vi har alle andre forpligtigelser i vores liv nu, men hvem ved, hvad der nu vil ske?, skriver Spice Girls i en pressemeddelse og lukker dermed ikke døren helt for endnu en genforenings-turné.

Sponsoreret indhold