Soulshock: For tyndt, Danmark

Soulshock vil være med til at få de kommende \

Soulshock vil være med til at få de kommende "X Factor"-deltagere ud på den internationale musikscene

Foto: DR

"X Factor" i Danmark har produceret nogle store musikalske talenter - Martin, Heidi, Linda, Mohammed, Alien Beat Club, Basim. Nogle af dem har fået plader ud, og ikke mindst for Martin var debuten en salgsmæssig succes.

Men de internationale gennembrud har i den grad ladet vente på sig, og det gør den nye "X Factor"-dommer Soulshock dybt frustreret.

- Det har irriteret mig, at andre lande har kunnet få noget ud af deres "X Factor"-stjerner, mens vi ikke har kunnet, siger han til B.T.

Han siger videre, at manglen på ordentligt materiale har størst skyld i de udeblevne gennembrud på den internationale scene. Derimod ser han masser af potentiale i de deltagere, der er nået langt.

Remee, der som bekendt har fungeret som dommer i de 2 første "X Factor"-omgange og siden har produceret musik med Martin, Basim og ABS, tager ikke Soulshocks kritik personligt, men inviterer gerne sin meddommer med ind over på fremtidige projekter.

- Vi har gennem længere tid ledt efter de rigtige samarbejdspartnere til Martins anden plade, og i den forbindelse tror jeg, at Soulshock er mere end velkommen til at bidrage, siger han til B.T.

Martins første plade var den mest sælgende plade i Danmark i 2008.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close