Soulshock: Bliver ikke rig af ”X Factor”

Selv om 600.000 kr. ikke er en stor indtægt for et halvt års arbejde for Soulshock, glæder han sig til \

Selv om 600.000 kr. ikke er en stor indtægt for et halvt års arbejde for Soulshock, glæder han sig til "X Factor"

Foto: Thomas Laursen

Carsten Schack, der fra på fredag bliver allemandseje i Danmark som Soulshock, når han stiller op som den ene tredjedel af dommertrioen i forårets "X Factor", kan se frem til en dejlig check fra Danmarks Radio og produktionsselskabet Blu for sin indsats.

Størstedelen af danskerne ville være lykkelige for at få hans løn, men de 600.000 kr., som han får udbetalt for at revse, harcelere, rose og smigre de modige, der stiller op til hans, Pernille Rosendahls, Remees og de danske TV-seeres bedømmelse af deres talent, er ikke nogen superløn for Soulshock.

- Det er ikke en god løn for mig, så nej, det er ikke godt for forretningen. Men gudskelov kan jeg arbejde meget fra Danmark, så jeg kan passe det ved siden af, siger han til Ekstra Bladet.

"Det ved siden" af er primært sit arbejde som producer, hvor han gennem snart 20 år har opbygget sig et firma og en karriere i Los Angeles, som en af verdens mest eftertragtede musikproducere. De største stjerner står i kø for at bruge ham.

Soulshock, der i alt river et halvt år ud af kalenderen for at være "X Factor"-dommer, kommer selvfølgelig til at bo i Danmark i den tid, og han lægger da heller ikke skjul på, at han gerne vil flytte hjem på et eller andet tidspunkt. Men det bliver ikke foreløbig, hvor han har tænkt sig at blive ved med at passe karrieren og ikke mindst kæresten Maxee, som han har været sammen med i 10 år, og deres 5-årige søn Nikolaj, hjemme i USA.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close