Nyheder30. januar 2009

Sonny Fredie Pedersen: Forelsket i L.A.

Show-drengen er flyttet til Hollywood sammen med sit eget lille harem bestående af 6 flotte piger og han nyder det
Sonny Fredie Pedersen har slået sig ned i Hollywood for en stund og han kan slet ikke få nok af byen
Sonny Fredie Pedersen har slået sig ned i Hollywood for en stund og han kan slet ikke få nok af byen
 Foto: All Over

Lige efter nytår pakkede Sonny Fredie Pedersen sine dansesko og 6 kvindelige elever og drog mod Hollywood, hvor han skal bo de næste par måneder. Allerede nu, er han faldet særdeles godt til i det 450 kvm store hus med adresse i Hollywood Hills, som han deler med de unge piger.

- Det er da fantastisk "hyggeligt" og nogle ville nok kalde det et privilegium, at bo sammen med 6 piger. Vi har det rigtigt sjovt og de nyder livet herovre og viben. Men det skal jo lige siges, at de jo er mine elever, smiler Sonny Fredie Pedersen, som altså er i L.A. for at undervise danskere i dans.

- Jeg savner selvfølgelig mine venner og elever derhjemmefra. Men jeg har ikke været her så lang tid endnu og jeg kommer jo hjem i vinterferien, fortæller Sonny, som afbryder sit ophold i USA for en kort periode i februar, hvor han tager til Danmark for at give en koncert og afholde en dansekonkurrence.

Sonny Fredie Pedersen slår stadig sine folder som single, men er helt åben for kærligheden. Amor skal dog helst ikke skyde efter ham under opholdet i USA.

- Jeg har fundet kærligheden - L.A.. Ej, man ved jo aldrig, hvad der sker eller hvem man møder på sin vej. Så det kunne da være en mulighed, men igen ville det nok ikke være realistisk da jeg ikke ville kunne undvære Danmark, slår Sonny fast.

Sponsoreret indhold