Nyheder 5. september 2009

Sonja Richter: Terapi ikke tabu

Den lille skuespillerinde afslører, at hun selv har været i terapi og synes, at det er en skam, hvis andre holder sig tilbage
Snart kan Sonja Richter opleves fra nye sider, men inden da fortæller hun også lidt om sin fortid
Snart kan Sonja Richter opleves fra nye sider, men inden da fortæller hun også lidt om sin fortid
Foto: All Over

På mandag springer Sonja Richter ud som sangerinde, når hendes debutalbum "Careless Rapture" rammer butikkerne. Under indspilningerne blev hun kæreste med produceren Mads B. B. Krog, og hun har desuden haft travlt med filmindspilninger i både Sverige og Danmark.

Dermed må man sige, at det kører på skinner for Sonja Richter, men sådan har det ikke altid været. Tidligere gik skuespillerinden ofte i terapi.

- Jeg har gjort det meget, men ikke lige i øjeblikket. Jeg tror, det er meget vigtigt, at man som skuespiller kender sig selv rigtig godt, så man kender sine egne følelser og reaktionsmønstre, siger 33-årige Richter til Ekstra Bladet.

- Det er en skam, at terapi stadig er tabubelagt for mange mennesker. Jeg tror, det er, fordi vi har et billede af, at det har noget med psykisk sygdom at gøre. Jeg synes ikke, det behøver handle om sygdom. Det må handle om information og om at uddanne sig og om at vide mere, fastslår Sonja Richter.

Sponsoreret indhold