Nyheder27. august 2009

Sonja Richter: Nu er hun også sanger

Skuespilleren udgiver albummet Careless Rapture i begyndelsen af september
Sonja Richter har fået hjælp elektronika-produceren Mads B.B. Krog og jazzpianisten Peter Rosendal til at strikke sin pladedebut sammen
Sonja Richter har fået hjælp elektronika-produceren Mads B.B. Krog og jazzpianisten Peter Rosendal til at strikke sin pladedebut sammen
 Foto: All Over

Sonja Richter kan det hele. Som skuespiller har hun gennem mange år vist sit mangesidige talent både på teatrene, på TV i serier som "Ørnen" og "Rejseholdet", og på filmlærredet i "Det som ingen ved", "Forbrydelser" og "Elsker dig for evigt" .

Men hun kan og vil mere end det.

I begyndelsen af september pladedebuterer hun med det jazzorienterede album "Careless Capture".

Musikken er dog ikke et helt nyt område for Sonja Richter. For 10 år siden rejste hun rundt i verden med musikforestillingen "Lulu - Sometimes in Dreams". Musikken til stykket var skrevet af den engelske komponist Chris Jordan, og allerede dengang bestemte hun sig for, at hun en dag ville indspille sit eget album med sange skrevet af Chris Jordan.

- Jeg deler Chris Jordans måde at se tingene på; hans tekster er barske, men med en masse humor og varme. Jeg har i lang tid selv haft stor glæde af at have dem med mig, siger Sonja Richter til gaffa.dk og fortsætter:

- Det er som skuespiller, at jeg har en masse at give til verden. At jeg nu udgiver et album med sange, er for mig som at gå ned ad en ny gade i samme nabolag. Sangene på dette album kommer fra scenen, fra teatret, som er min verden, som filmen også er det, og jeg er naturligvis stadigvæk absolut lige så dedikeret til mine film- og teaterroller, som jeg altid har været.

Sponsoreret indhold