Nyheder 10. maj

Sommerhus med havudsigt: Her er de billigste

Det behøves ikke at koste en formue at komme i 1. række til vandet
Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør

TJEK OGSÅ: Her er landets billigste herregård

Beliggenhed er noget af det, der kan drive priserne i vejret på boligmarkedet, og en god udsigt – særligt til havet – plejer at være garanti for prisskilte med rigtig mange nuller.

Men hvis du er på udkig efter et sommerhus med det eftertragtede vue til vandet, kan det flere steder i landet lige nu lade sig gøre at købe netop sådan et, uden nødvendigvis at sprænge boligbudgettet fuldstændig til atomer.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Langs de danske kyster er der nemlig flere ferieboliger til salg i øjeblikket, som med priser mellem 800.000 kroner og 1,3 millioner kroner, altså er de billigste på markedet med den eftertragtede beliggenhed i første række til havet.

Herunder kan du se landets tre p.t. billigste ferieboliger og naturligvis i første række til havet.

Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør

Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør

1. Lendrup – 845.000 kroner

Du skal ikke gå mange meter fra din feriebolig, før du får våde fødder, hvis du køber sommerhuset ved Lendrup Strand i Nordjylland.

Det 52 kvadratmeter store fritidshus, som ligger på en lejet grund i et sommerhusområde, er nemlig placeret i første række til vandet – og så er det med udbudsprisen på 845.000 kroner det billigste på markedet sådan en beliggenhed.

Se sommerhuset her

Foto: EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen

Foto: EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen

2. Næsby – 1.249.000 kroner

På den lollandske sydkyst i den lille ferieboligflække Næsby kan du købe et 46 kvadratmeter stort sommerhus i første parket til havet for ikke meget mere end 1,2 millioner kroner.

Den udbudspris gør det klassiske træsommerhus fra 70'erne til den næstbilligste vandkantsferiebolig til salg ifølge Boliga.dk.

Se sommerhuset her

Foto: Villadsen Ejendomshandel

Foto: Villadsen Ejendomshandel

3. Nørre Lyngby – 1.295.000 kroner

Tilbage i det nordjyske finder du endnu en af de billigste ferieboliger i første række til vandet; nærmere bestemt i Nr. Lyngby tæt på den populære badeby, Løkken.

Det knap 40 kvadratmeter store sommerhus - inklusive udsigten til Vesterhavet - kan blive dit for lige under 1,3 millioner kroner.

Se sommerhuset her

 

Sponsoreret indhold