Nyheder20. juni 2016

Dagens vejr: Sommeren er på vej tilbage, men…

Sommeren er på vej tilbage, men i dag må særligt jyderne væbne sig med tålmodighed (og regntøj). Der er nemlig en våd front på vej ind over det jyske
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinde_i_biniki.jpg
 Foto: All Over

Hvis du har drømt om strandture og pølser på grillen, er du nok glad for at høre, at den danske sommer er på vej tilbage. Vejrguderne vil nemlig forkæle os med sommerlige temperaturer, når ugen går på hæld – men inden da skal vi altså lige have overstået en mandag, der byder på lidt af ”hvejrt”.

For mens den østlige del af Danmark kan se frem til en hæderlig mandag med sol og temperaturer omkring 20 grader, står det en smule mere skidt til i både Jylland og på Fyn. Der er nemlig en front på vej fra vest, og med sig har den både blæst og en hel del nedbør.

Fronten rammer den jyske vestkyst allerede i formiddagstimerne, og den rammer fynboerne og dele af Sjælland i eftermiddag.

- Temperaturer op mellem 15 og 20 grader, lunest i de østlige egne. Vinden frisker op og bliver jævn til hård fra syd. I aften og i nat skyet med regn, men ud på natten klarer det op vestfra. Temp. ned mellem 12 og 15 grader, og vinden aftager til svag til jævn vind, efterhånden fra sydvest og vest, ved kysterne stedvis frisk vind, skriver DMI på sin hjemmeside.

De højere temperaturer er på vej – og fra torsdag kan vi forvente temperaturer nær de 30 grader. Men om weekenden bliver ligeså varm, er der dog en del uenighed om.

For de to vejrgiganter TV 2 Vejret og DMI er bestemt ikke enige, når det kommer til ugens vejr.

TV 2 Vejret mener således, at det kan blive op til 30 grader i weekenden – særligt i Midt-, Vest- og Nordjylland:

- Flere prognoser peger nemlig på at meget varm luft kan strømme op over landet fra syd allerede fra torsdag, hvilket vil få temperaturen til at ryge helt op i det "røde" felt. Allerede torsdag kan temperaturen nå 28 graders varme, mens vi måske kan se frem mod årets hidtil varmeste dag, fredag, med temperaturer der kan nå 30 grader', skrev TV 2 Vejret således søndag.

DMIs meteorolog havde søndag ikke sat temperaturer på vejrkortet endnu, men i et interview med Ekstra Bladet var meteorlogen klar til at give sit vejrbud – og han var altså langtfra så gavmild med de høje temperaturer:

- Den vejrmodel, vi støtter os til, den har bestemt ikke 30 grader. Det kan være 15 om lørdagen og 15 om søndagen. Så kan det jo blive 30 på den måde, siger Mogens Rønnebek til Ekstra Bladet.

Både TV 2 Vejret og DMI er dog enige i, at det bliver varmt på torsdag – men de er altså ikke enige i, om det bliver varmt eller koldt i weekenden.

Se billeder af babes i bikini herunder:

Kvinde i bikini - til vejrudsigt

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_118.png
null

Sponsoreret indhold