Nyheder8. februar 2010

Sólrun Løkke Rasmussen: Lars er ikke en maskine

Statsministerfruen forsvarede sin mand, da hun stillede op til interview i Go’aften Danmark på TV2
Der er vist ingen tvivl om, at Sólrun er et godt stykke bagland
Der er vist ingen tvivl om, at Sólrun er et godt stykke bagland
 Foto: Niels S. Andersen

- Der sidder en mand som Danmarks statsminister, han er ikke nogen maskine. Han har lov til at tage fri og tage barnets første sygedag. Han har lov til at have en familie ved siden af, som han også skal pleje, sagde Sólrun Løkke Rasmussen i TV2's populære aftenprogram.

Sólrun, statsministeren og parrets børn vendte søndag hjem efter en ferie på Tenerife, hjem til et Danmark hvor de var blevet bagtalt godt og grundigt under deres fravær.

Lars Løkke Rasmussen er blandt andet blevet kritiseret for sit fravær, og for at have aflyst et møde med 80 ambassadører. Men Sólrun støtter konsekvent sin mand.

- Jeg bakker op 100 pct., og det gør børnene også. Jeg synes, han skal have lov til at være familiemenneske, sagde hun til værten Michelle Bellaiche.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/februar/fam-lokke-ras-jpg.jpgSimun, Sólrun og Bergur støtter Lasse-far i Belgien, da han cyklede for Team Rynkeby (Foto: Niels s. Andersen)

Dårlig samvittighed

Alligevel havde Sólrun Løkke Rasmussen en smule dårlig samvittighed over, at det var hende, der havde bestemt, hvornår ferien skulle holdes. Statsministerfruen tog i programmet også ansvaret for at have taget børnene ud af skolen i 4 dage.

- Det var min vinterferie, og alternativet var, at jeg holdt vinterferien helt alene. Det er ikke særlig hyggeligt, så vi har aftalt, at vi godt kan holde ferie i min vinterferie, så jeg ikke skal sidde mutters alene, sluttede Sólrun Løkke Rasmussen.


Sponsoreret indhold