Nyheder6. februar 2014

Sofie Linde skal styre MGP

Hun er blond og børneglad og glæder sig helt vildt
https://imgix.seoghoer.dk/media/b7519d16492d420286afb8ea63dbeb4f.jpg
 Foto: All OverDet bliver skuespiller og musiker Martin Brygmann og DR-vært Sofie Linde, der guider seere, publikum og børn gennem festen, når MGP fyrer op under Arena Fyn i Odense den 15. marts. Det afslører DR i en pressemeddelelse.

- Vi er utrolig glade for at kunne præsentere to værter, der både er garanter for fest, humor og musikalitet. Børnenes MGP bliver et brag af et show, siger DR-underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged.

Komiker raser over MGP-værter
For Sofie Linde er det anden gang, hun går på scenen som vært ved det store show. Allerede I 2009 var hun nemlig vært for det store musikshow - dengang sammen med Mikkel Kryger, som hun også har styret lege og løjer med i "SommerSummarum".
Hun glæder sig til tjansen.

Her er de tre Melodi Grand Prix-værter

- Da jeg var yngre, var MGP et af årets tv-højdepunkter for mig, fordi energien og amok-glæden i programmet tillader fest i stuen og skaber en uformel glæde ved andre børns talent og succes. Sådan får jeg det stadig, når jeg ser MGP, så det er en kæmpe fornøjelse at få lov at være med til at styre festen endnu en gang, siger Sofie Linde, der altså får selskab af Martin Brygmann på scenen.

Han er en yderst erfaren showvært, og har blandt andet været vært for "Zulu Comedy Galla". Det er første gang, han skal styre børnenes melodi grand prix.

- Det er forsvindende få ting, jeg glæder mig ligeså meget til, og selvom begejstringen, der til stadighed ikke har lagt sig, over at jeg skal være med til at lede slagets gang i den musikkonkurrence, der forener de to ting, der står mit hjerte allernærmest nemlig musik og børn, ikke får mig til at glemme, at der naturligvis findes dårlig musik og dumme børn, sidder jeg tilbage med en stærk fornemmelse af, at d. 15. marts i Odense bliver en undtagelse, siger Martin Brygmann i én vejrtrækning.

Børnenes MGP sendes live på DR1 den 15. marts klokken 20.00.

Sponsoreret indhold