Sofie Linde i eget talkshow

DR\'s børnevært er klar i et nyr program, der skal samle forældre og børn

DR's børnevært er klar i et nyr program, der skal samle forældre og børn

Foto: Lars E. Andreasen

Sofie Linde, der blandt andet er kendt fra 'MGP' og 'SommerSummarum', er klar med et nyt program.

Det skriver DR.dk.

Lange arbejdsdage, sociale medier og selvrealisering har taget den tid, som forældre og børn burde tilbringe sammen, derfor vil Sofie Linde udnytte familiens store samlingspunkt: TV'et.

LÆS OGSÅ: DR-værter får nye jobs

I sit nye show, Sofie Linde Show, på DR Ultra vil der være kendte gæster, sjove eksperimenter og masser af grin, som gerne skulle føre unge som gamle sammen på ny.

- Det forpligter at have sit eget navn med i programtitlen. Derfor bliver det min ypperste og fornemste opgave at få smilene frem på alles læber, siger Sofie Linde til DR.dk om sin målsætning med programmet.

Bubber som reporter
For rigtig at få de gamle til at forstå de unge, har Sofie allieret sig med Bubber, som sammen med en otte-årig skal ud og udfordre konventionerne.

LÆS OGSÅ: Call Me betaler for Bubber og Chili Klaus

Et eksempel er, at Bubber sammen med den otte-årige vil få politimænd til at finde deres indre barn frem og få dem til at sjippe.

Sofie og Bubber har en klar mission om at vende op og ned på familierelationerne, så både børn og voksne kan se livet fra en anden vinkel, end de er vant til.

På den måde skulle børn og voksne gerne have fået en større forståelse for hinanden og komme tættere på hinanden.

Sluk TV'et!
Ret modsætningsfyldt håber skaberne af programmet, at familierne derhjemme kan blive bedre til at slukke for TV'et og begynde at lave ting sammen.

LÆS OGSÅ: Mads Steffensen: DR kunne skide i havet

- Der findes rigtig mange skærme hjemme hos børnefamilierne. Vi håber naturligvis at 'Sofie Linde Show' er på én af de skærme en gang i mellem - men nogle gange skal man huske at kigge op fra dem og finde ud af, hvordan far, mor eller barn har det, siger Kirstine Vinderskov, som er kanalredaktør på DR Ultra.

Programmet har premiere lørdag den 25. april 2015 på DR Ultra.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close