Nyheder31. juli 2013

Sofie Lassen-Kahlke: Scorer nyt TV-job

Den smukke brunette skal stå i spidsen for et stort show
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/eaacf49906cf437f808f3ff58bdefb98.jpg
 Foto: All Over


Hele Danmark lærte hende at kende som Anja i "Kærlighed ved første hik". Siden har Sofie Lassen-Kahlke har mange roller i film og på TV, men på det seneste har den smukke brunette knoklet med jobbet som vært.

Hun fik sin debut, da hun stod i spidsen for MGP, og nu har TV3 fået øjnene op for Sofies værtstalent. De har nemlig hyret hende som frontfigur for underholdningsprogrammet "Stjerner på vippen". Hun får selskab af Adam Duvå Hall, showet skydes i gang i efteråret.

- De 16 deltagere er: Model Oliver Bjerrehus og skuespiller Joachim Knop. Håndboldspillerne Josephine Touray og Christina Krogshede. "Vild med dans"-stjernerne Claudia Rex og Karina Frimodt. Bokser Patrick Nielsen og racerkører Casper Elgaard. Sangerinde Kat Stephie og sanger Tim Schou. Komtesse Josephine af Rosenborg og skuespiller Carla Mickelborg. Komiker Amin Jensen og komiker/foredragsholder Anders Bircow. Jonas Hausted og Morten Barbré fra Tattoo Salonen. Dommerne i programmet: Anders Skov, Marianne Hern, Kim Nørup , skriver TV3 i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold