Nyheder30. april 2009

Sofie Lassen-Kahlke: Mira er bitchen

De to ”Anja og Viktor”-veninder har ikke altid været specielt glade for hinanden
Sofie Lassen-Kahlke og Mira Wanting har nogle meget markante holdninger om hinanden
Sofie Lassen-Kahlke og Mira Wanting har nogle meget markante holdninger om hinanden
 Foto: All Over

Det var ikke just glædestårer, der kom frem på det kønne ansigt, da 20-årige Sofie Lassen-Kahlke fandt ud af, at rivalen Mira Wanting skulle spille hendes bedste veninde i "Kærlighed ved første hik" tilbage i 1999.

Sofie Lassen-Kahlke havde nemlig fået et særdeles dårligt førstehåndsindtryk af blondinen, som på daværende tid medvirkede i TV3-serien "Hvide løgne", til en fest i Rungsted.

- Jeg kan tydelig huske, at jeg syntes, at Mira var det, man kan kalde en bitch. Mira var til festen sammen med en veninde, og de havde sådan nogle bandanaer på og stod og styrede en eller anden bitch-fight ovre i hjørnet. Dengang var jeg sådan en pæn pige, og jeg troede ikke, vi ville svinge sammen, fortæller Sofie Lassen-Kahlke i det nyest nummer af Bazar.

Følelsen var ganske gensidig. For Mira Wanting var Sofie Lassen-Kahlkes søde facon ikke just hendes kop te.

- Ja, og jeg tænkte det modsatte om dig - at du var sådan en pæn pige, der havde cykelhjelm på, når du stod på rulleskøjter. Sådan helt sød, artig og kedelig. Det var ikke sådan, at jeg ikke kunne lide dig, men vi blev ikke bedste venner fra day one siger "bitchen", som i dag er bedste veninde med sin gamle rival.

På trods af det dårlige førstehåndsindtryk for begge parter, er det lykkedes dem at blive rigtig gode veninder gennem årene. Se meget mere af interviewet her.

Sponsoreret indhold