Nyheder17. december 2013

Sofie Lassen-Kahlke : Jeg er blevet voksen

Sofie afslører, at hun bevidst arbejder på at få et mere voksent image
https://imgix.seoghoer.dk/media/ec1167332e2c48e88f79902d40a16126.jpg
 Foto: All OverVi er rigtig mange, der husker skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke som Anja i filmene om Anja og Viktor, ligesom hun to gange har været med i årets julekalender - først som julenissen Stella i Krummernes jul og siden som Kaffe-Hanne i Brødrene Mortensens jul.
- Jeg har været med i to tv-julekalendere i mit liv. Jeg har hoppet rundt i 24 afsnit i nissetøj. Jeg har lavet et hav af julebilleder. Jeg har virkelig, virkelig lavet meget på den konto, siger hun til SØNDAG.

Sofie Lassen-Kahlke har skiftet rollen som den pæne pige ud med egen business, hvor der både er travle og stille perioder. På søndag.dk fortæller hun, hvordan hun har det med at være ny i gamet

Men det er mange år siden Sofie Lassen-Kahlke slog sine folder i julekostumer, og nu har hun da også lagt det bag sig. Det betyder dog ikke, at hun er forsvundet fra offentligheden og mediernes søgelys.

Har hun ikke tabt sig?

Og at der indimellem skrives om hende i bladene, ved hun. Har hun ikke tabt sig? Jo, det er der nogle kvinder, der gør, når de ammer. Hun er én af dem. Er hun ikke blevet smukkere? Jo. Frækkere? Måske. Anderledes? Helt sikkert.

Mange kender Lise Rønne som vært for X Factor. Her fortæller hun, hvorfor hun ikke kommer til at lave X Factor igen

Sofie Lassen-Kahlke er bare ikke Kaffe-Hanne fra Brødrene Mortensens jul eller nissepigen Stella fra Krummernes jul og heller ikke Anja fra Kærlighed ved første hik. Hun hverken er eller ligner længere.
Når hun bliver spurgt direkte, om hun arbejder bevidst på et mere voksent image, siger hun blot:
- Hør, jeg er bare blevet 34. Jeg er blevet gift. Jeg er blevet mor. Jeg har en karriere kørende, hvor man sgu skal stå tidligt op for at få det hele til at hænge sammen. Jeg er voksen.
Det er dét.

Mange forbinder skuespilleren Helle Dolleris med rollen i Charlot og Charlotte. På søndag.dk fortæller hun, hvorfor hun ikke gider tale om Charlot og Charlotte


Sponsoreret indhold