Nyheder9. august 2013

Sofie Lassen-Kahlke: fra barnestjerne til babe

Skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke er smukkere end nogensinde. Nyd galleriet af skønheden her

Sofie Lassen-Kahlke: fra barnestjerne til babe



De fleste ønsker sig tilbage til den figur, de havde som 17-årig. Det kan ikke være tilfældet for Sofie Lassen-Kahlke. I dag er hun blevet 34, er mor til en to- årig, og står skarpere end nogensinde.


Sofie Lassen-Kahlke scorer nyt tv-job


Æblekinder og hjertesmelter
Vi har fulgt Sofie Lassen-Kahlke fra hun som ung, buttet pige spillede med i "Vildbassen", til hun som yndig teenager smeltede hjerter i "Anja og Viktor"-filmene. Alt imens er æblekinderne svundet mere og mere ind.

Fra den 19. august styrer hun løjerne i programmet "På Vippen" på TV3, og man kan som seer kun håbe på, at hun selv hopper i en badedragt, for hold nu op, hun ser godt ud. Der er bare nogle kvinder der har det hele - og Sofie Lassen-Kahlke ser ud tilat være en af dem.


Sofie Lassen-Kahlke : Vildt skruk


Kærlighed, mand og barn
Sofie Lassen-Kahlke var i mange år kæreste med Axel Castenschiold. Men forholdet brast og den 25 august 2012 blev Sofie Lassen-Kahlke gift med helikopterpiloten Hans Poul Petersen og den 27. januar 2011 fødte Sofie parrets første barrn, sønnen Alfred.

Men at Sofie Lassen-Kahlke i dag er en moden kvinde på 34 år, som både er gidt og mor er ikke til at se. Eller måske er det bare kærligheden der klæder hende. Smuk er hun i hvert fald!


Se en smagsprøve fra programmet "På Vippen" lige her

Herunder kan du nyde et galleri af Sofie fra rundhoved teenager til voksen skønhed:

Sponsoreret indhold