Sofie Lassen-Kahlke bliver point-pige igen

Sofie Lassen-Kahlke skal være point-pige til Eurovision igen.

Sofie Lassen-Kahlke skal være point-pige til Eurovision igen.

Foto: Kaspar Wenstrup


- And the 12 points go to Norway.

Sådan lød det fra den danske skuespillerinde og tv-vært Sofie Lassen-Kahlke sidste år. Og nu har hun igen fået æren af at uddele Danmarks point ved Eurovision-finalen.

- Jeg synes, det er vildt sjovt og glæder mig så meget til at være med i den fantastiske fest og sidde og heppe med på Danmark, siger hun til dr.dk.

LÆS OGSÅ:
Sofie Lassen-Kahlke - Fra barnestjerne til babe

Ifølge DRs underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged, så er Sofie Lassen-Kahlke, der blandt andet er kendt fra Anja og Viktor-filmene, genvalgt, fordi hun er en god repræsentant for Danmark.

- Sofie gjorde det fremragende sidste år, og hun har en god tilknytning til Melodi Grand Prix, fordi hun var vært i 2013, siger han til dr.dk.
I 2013 var Sofie Lassen-Kahlke vært ved det danske Melodi Grand Prix sammen med Lise Rønne og Louise Wolff, og var altså valgt til at uddele point ved Eurovision-finalen i Sverige, hvor Emmelie de Forest vandt.


Sofie Lassen-Kahlke skal afgive Danmarks point ved Eurovision (Foto: Hanne Loop)

- At være med til at give point sidste år var sindssyg sjovt, fordi jeg havde været vært, og Emmelie var favorit. Så vandt hun, og vi skal holde Eurovision i Danmark, og så er det sindssygt hyggeligt at sidde der igen, siger Sofie Lassen-Kahlke.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke gravid

Eurovision-finalen løber af stablen på Refshaleøen 10. maj og bliver sendt til 180 millioner tv-seere.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close