Nyheder14. august 2015

Sofie Kruuse: Derfor danser jeg ikke i år

I år står den på pause for den populære danser, men en bestemt mand kan uden tvivl få succes med at byde Sofie Kruuse op til dans i de kommende sæsoner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_kruuse_foto_claus_poulsen.jpg
 Claus Poulsen

Når 12 par hopper i danseskoene 11. september, så læner Sofie Kruuse sig tilbage i sin sofa hjemme i Aarhus. Efter to sæsoner med "Vild med dans" har hun nemlig besluttet sig for at tage en pause fra det populære program.

- Jeg trængte lige til at få en pause og hellige mig min familie og mit arbejde. Jeg har fået nyt job og underviser fuld tid på højskolen i dans, medier, kommunikation og kultur, forklarer Sofie Kruuse, som har tre piger med sin mand og tidligere dansepartner René Brix.

For to år siden svingede Sofie Kruuse rundt med den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen, mens hun havde fornøjelsen af at danne par med gymnasten Helge Vammen sidste år. Men i år bliver dansen nydt fra tilskuerpladserne.

- Jeg kommer selvfølgelig til at savne alle de mennesker, der er omkring programmet, men det stress, som det også er, når man har familie og fuldtidsarbejde, det kommer jeg ikke til at savne, slår Sofie fast.

Og udover familieprioriteter og et nyt job, så er der også en anden grund til, at den petite danser ikke kunne se sig selv på dansegulvet i år.

- Chris Chrisptophersen var den eneste mandlige jyde i år. Og han er 2 meter og 18, så ham passede jeg ikke sammen med, griner Sofie.

Det er dog ikke et endeligt farvel til dansen. Sofie Kruuse er ikke afvisende for, at hun på et senere tidspunkt træder ind på "Vild med dans"-gulvet. Og afslører samtidig hvilken jysk mand, der uden tvivl kan få hende i danseskoene igen.

- Jeg håber stadig, at Tom Kristensen får lyst til at danse med mig i "Vild med dans", inden jeg bliver 50 år, siger den 38-årige danser, der nu kan nyde sit nye job og sin familie i Aarhus.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold