Nyheder31. januar 2010

Sofie Gråbøl: Mystisk mave

Skuespilleren blev nusset på maven af kollegaen Martin Buch, men ville ikke ud med hvorfor
Af af
Gemmer skuespilleren på en sød lille hemmelighed?
Gemmer skuespilleren på en sød lille hemmelighed?
 Foto: Michael Medgyesi

Hun er normalt ikke kendt for at udbasunere detaljer om sit privatliv. Men successkuespilleren Sofie Gråbøl var alligevel mere end almindeligt hemmelighedsfuld, da hun i aftes deltog i DR's enorme Danmarks Indsamling til fordel for Afrikas kvinder og jordskælvsofrene i Haiti.

Her sad en række af landets fremmeste TV-værter, politikere, sportsfolk og skuespillere klar ved telefonerne, og da Sofie midt under showet slentrede forbi skuespillerkollegaen Martin Buch, blev hun kærtegnet på sin veltrimmede mave.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/sofiegraaboelmystiskmavetek-jpg.jpg- Hvad det handlede om? Hmm ... Jamen, det handlede ikke om noget særligt. Hov, nu ringer telefonen, skyndte "Forbrydelsen"-stjernen sig at sige, da SE og HØR spurgte ind til den mystiske episode.

Mavenusseriet varede et minuts tid og så relativt uskyldigt ud. Men om kollegaens kærtegn skyldes lykkelige omstændigheder eller blot et nyanlagt vaskebræt, ville Sofie altså ikke ud med ...

Sponsoreret indhold