Nyheder11. februar 2015

Sofie Gråbøl knuste sin tå

Uheldet var ude, da danskeren spillede med i et britisk teaterstykke
Af af
Sofie Gråbøl knuste sin tå.
Sofie Gråbøl knuste sin tå.
 Foto: Mikael Rieck
Danske Sofie Gråbøl er utroligt populær på de britiske øer efter at "Forbrydelsen" er blevet en kæmpe succes. Hun skulle i sommer spille med i et teaterstykke, hvor det dog gik galt for skuespilleren under prøverne.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl smider al tøjet

Det fortæller Sofie Gråbøl selv til Michael Meyerheim i Talkshowet Meyerheim, der bliver sendt på TV2 Charlie i aften kl. 20.55.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl: Hemmelig skønhedsoperation

Hun skulle spille skotske James den 3.'s danske dronning Margaret i stykket "The Play", og under en prøve kom hun til at skade sig selv.

- Scenen starter med, at lederen af parlamentet, Lord John, han står med en stav, som han slår i gulvet med, og det skaber ro i parlamentet. Han vil sætte min søn på tronen, fordi kongen er skredet, og alt er kaos. Så griber Margaret den der stav og hamrer den ned i gulvet, så der bliver ro. Og så stod de alle og lavede alt det larm, det skulle, og så tænkte jeg: "Nu er det mig, det er mit stikord", så jeg tog staven og knaldede den ned på min tå - og knuste den. Ikke bare brækkede, men knuste den, fortæller Sofie til Meyerheim

- Det gjorde pisseondt, siger hun og griner.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl: Sådan har kræften ændret mit liv

Sponsoreret indhold