Nyheder11. januar 2009

Søren Vejby: Kørt ned af Taxa

Skuespilleren fra ”Livvagterne” måtte igennem flere plastikoperationer efter en alvorlig trafikulykke
Søren Vejby fra "Livvagterne" var nær blevet slået ihjel, da han blev kørt over af en taxa
Søren Vejby fra "Livvagterne" var nær blevet slået ihjel, da han blev kørt over af en taxa
 Foto: Michael Medgyesi

Selv om det er 15 år siden, sidder den voldsomme trafikulykke stadig i 34-årige Søren Vejby fra succes-serien "Livvagterne", som var centimeter fra at miste livet.

Skuespilleren kom cyklende ud foran en taxa, som ramte ham, så han blev slynget hen over taget og landet hårdt på asfalten kun få centimeter fra kantstenen.

Det kostede ham adskillige læsioner i ansigtet og på tænderne og efterfølgende måtte Søren Vejby igennem flere plastiske operationer. I dag er der næsten igen synlige spor efter ulykken i ansigtet på den 34-årige skuespiller.

- Jeg var heldig og har i dag kun et ar på overlæben som et varigt minde om begivenheden. Ellers har jeg ingen mén. Men havde mit hoved ramt kantstenen, kunne følgerne have været katastrofale, indrømmer den 34-årige skuespiller til SE og HØR.

Drengedrømmen er gået i opfyldelse

Søren Vejby er i øjeblikket aktuel i DR TV-serien "Livvagterne" og det er han svært tilfreds med.

- Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse at spille en hovedrolle i en actionserie med rygende pistoler og biljagter. Derfor nyder jeg også hvert sekund, fortæller skuespilleren, som for første gang har fast job i minimum 2 år.

- Det er til dato den længste kontrakt, jeg har haft. Nu behøver jeg for én gangs skyld ikke bekymre mig om at lede efter det næste job. I den her branche går det nemlig meget op og ned, og det sker, at man med jævne mellemrum er på dagpenge, fortæller skuespilleren, der blev uddannet i 2002 fra Statens Teaterskole.

Sponsoreret indhold