Nyheder10. marts 2010

Søren Rasted: Tæt på skilsmisse

Forholdet mellem Aqua-ægteparret er ikke altid lige så kækt som deres toptunede pophits
Søren Rasted og Lene Nystrøm har været gift i snart 9 år, men har været tæt på at skilles
Søren Rasted og Lene Nystrøm har været gift i snart 9 år, men har været tæt på at skilles
 Foto: All Over

Millionerne er strømmet ind i Aqua-tiden. Succesen er uomtvistelig for Hej Matematik.

Søren Rasted er gift med sin drømmepige. De har to ønskebørn. De har luksusvilla og lækre biler.

Han mangler ingenting.

Alligevel var han og Lene Nystrøm Rasted tæt på skilsmisse for bare et år siden. Det afslører han i det nye nummer af Alt for damerne.

- Jeg vil ikke sige, at jeg fik stillet stolen for døren, men jeg tror, at hvis ikke jeg havde taget mig alvorligt sammen, så var vores forhold endt, siger Søren Rasted.

Søren og Lene blev gift i Las Vegas i 2001 efter bare en måneds "forlovelse". Men de kendte selvfølgelig hinanden virkelig godt, fordi de arbejdede sammen i Aqua.

- Lene var den pige, jeg kendte allerbedst i hele verden, og det er nok meget godt, at man kender hinandens dårlige sider, inden man gifter sig, siger han, men indrømmer også, at det alligevel var ved ikke at være nok, og at forholdet har slået alvorlige gnister.

- For omkring et år siden, følte jeg, at jeg var ved at miste det hele. Min kone, mit ægteskab, min familie, mig selv. (…). Jeg var der ikke for min kone og mine børn, hverken mentalt eller fysisk, men da jeg mærkede, at jeg nåede et nulpunkt, fik jeg taget mig sammen, siger han og roser ikke mindst Lene for, at de ikke gled fra hinanden.

- Det gode er, at hun har en stor forståelse for mig, siger Søren Rasted i Alt for damerne.

Sponsoreret indhold