Nyheder2. april 2018

Søren Rasted "pyntede" på historien om sin brækkede ryg

Da Aqua-Søren tilbage i 2001 brækkede sin ryg under en skitur med en flok venner, løj han til medierne om, hvordan det skete. Han syntes nemlig, at den sande årsag var lidt pinlig, så han opfandt i stedet en historie, der i hans øjne var lidt federe
Søren Rasted havde ingen kommentarer, da SE og HØR ville vide, om han havde haft noget kørende med Mai Manniche. 
Søren Rasted havde ingen kommentarer, da SE og HØR ville vide, om han havde haft noget kørende med Mai Manniche.
 (Foto: Mikael Rieck)

En skitur med en flok venner endte for 17 år siden med en brækket ryg for Aqua-stjernen Søren Rasted.

Han tog et dramatisk fald på 16-17 meter og landede så uheldigt, at han fik et brud mellem sin tredje og fjerde ryghvirvel.

Eller… Det var hvert fald den historie, som Søren Rasted serverede for pressen, der ventede ude foran hospitalet.

For rigtig nok havde den verdenskendte popmusiker pådraget sig et brud mellem tredje og fjerde ryghvirvel, men bruddet skyldtes hverken en fald på 16-17 meter efter en helikoptertur med vennerne, som han ellers forklarede.

I dag – 17 år senere – indrømmer Søren Rasted nemlig, at han pyntede på historien, så den lød lidt mere fed.

I DR2s radioprogram ”Danskerbingo” fortæller Søren Rasted, at havde inviteret 10-12 af sine venner på skitur. Og mens de var ude i sneen, gik det galt for popstjernen:

- Vi kører på sådan en lille is-sti, meget langsomt. Og så er der en, der kommer forbi mig, som lige klipper benene på mig, så jeg lander ned på ryggen, og jeg kan bare mærke, det siger 'knas'. Så kommer Jakob Riising og lægger sig oven på mig og begynder at bolle mig. Og lige da han har lagt sig, kommer Krede og lægger sig oven på Jakob, fortæller Søren Rasted grinende i radioprogrammet.

Dengang var der dog ikke noget af grine af. For Søren Rasted endte på hospitalet, hvor lægerne konstaterede, at han havde brækket ryggen.

https://imgix.seoghoer.dk/aqua_1.jpg
 (Foto: All Over)

Søren Rasted sammen med sine Aqua-kolleger René Dif og Lene Nystrøm. foto: All Over Press

Han kom i gips, og da han blev udskrevet, stod den kulørte presse og ventede på ham. De havde fået tip om, at en vaskeægte verdenspopstjerne havde brækket ryggen.

Søren Rasted kunne dog ikke helt overskue at fortælle, hvordan han i langsom fart var faldet og havde brækket ryggen for derefter at blive ”bollet af Jakob Riising”. I stedet fortalte han en lidt anderledes – og lidt mere actionfyldt – historie:

- Så sagde jeg 'prøv at hør, det der er sket, der er; vi er med helikopter oppe, vi bliver firet ned, og det er helt ny sne, og jeg er måske 16-17 meter oppe i luften, da jeg lander lidt forkert og kommer til skade på den måde', fortæller Søren Rasted i programmet.

Du kan høre ham fortælle om sin skiulykke i radioprogrammet herunder:

Sponsoreret indhold