Nyheder28. januar 2009

Søren Pind: Drukturen fortsætter

Den tidligere københavnske borgmester og Venstre-mand frådsede med skatteydernes penge
Søren Pinds borgmestertid har bestemt ikke været kedelig, visre Ekstra Bladets afsløringer
Søren Pinds borgmestertid har bestemt ikke været kedelig, visre Ekstra Bladets afsløringer
 Foto: All Over

Det er ikke kun Peter Brixtofte fra regeringspartiet Venstre, der er god til at rive ned af hylderne, når han får råderet over skatteydernes penge. I går var det finansminister Lars Løkke Rasmussen, der også fra sin tid som amtsborgmester tidligere har været i vælten.

Nu er det tidligere bygge- og teknikborgmester i København, Søren Pind, der får turen. Københavnerne har kendt ham som borgmester, mens resten af danskerne først og fremmest kender ham som manden med fistel-stemmen i P3s populære lørdagsprogram Mads & Monopolet.

Og så kan han drikke

På en enkelt glad aften i byen i 2004 drak Søren Pind og tre Venstre-venner for 2941 kr.- altså 735,25 per næse. Inklusive mad kostede de fire venners glade aften 4641 kr.

Det fremgår af akter, som Ekstra Bladet har fået indsigt i. Regningen sendte Pind videre til skatteyderne.

Der var cognac, rom, brændevin og meget andet godt på bordene på byturen, som 5. januar 2004 begyndte på musikværtshuset Drop Inn.

Derefter gik turen videre til gourmetrestauranten Egoisten, før Pind og co. slingrede videre til den trendy Café Victor.

Drukturen sluttede langt ud på natten på værtshuset Wessels Kro, hvor selskabet formåede at drikke sig til hele fire bilag på øl og drinks.
Pinds kommentar til den nye sag er:

-Det er en tid, jeg har lagt bag mig. Livet skal forstås baglæns, men leves forlæns, siger han til Ekstra Bladet.

Pinds hold den aften bestod blandt andet af hans nærmeste politiske rådgivere Jacob Winther og Jens Kloppenborg Skrumsager.

Sponsoreret indhold