Nyheder2. juni 2017

Søren og Lene kræver en VANVITTIG pris for huset

Lene Nystrøm og Søren Rasted har været Around the world med Barbie Girl, Dr Jones og Cartoon Heroes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-588592.jpg
 Foto: ALLER MEDIA
De er halvdelen af bandet Aqua, der op gennem 90'erne lagde soundtracket til mange danskeres fester, og så har de siden 2006 været ejere af et af Nordsjællands rigtig store - og dyre - liebhaverpalæer. Men ikke ret meget længere.
Fredag satte parret nemlig deres 420 kvadratmeter store hjem nær Blovstrød cirka en halv times kørsel nord for København til salg hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen. Det skriver Boliga.dk. Prisen lyder på 35.000.000 kr. Og for det beløb kan man altså blive den nye ejer af Aqua-parrets idylliske landsted, der har tilnavnet 'Øxenholm'.
Tårne, tennis og ideel vinkælder Det tårnhøje beløb køber ikke bare én adgang til en villa i størrelse XXXL. Lægger man millionerne, får man rent faktisk også råderet over ejendommens to tårne, en teenage-afdeling med egen indgang, en tv-stue med pejs og en tennisbane i haven. Dertil kommer selvfølgelig stribevis af soveværelser - hvoraf det såkaldte master bedroom både er forsynet med tilhørende påklædningsværelse og badeværelse. En kælder på små 100 kvadratmeter hører der også til, og her kan man på noget af pladsen ideelt indrette en vinkælder. Hele ejendommen er gennemgribende renoveret i 2006, oplyser Eltoft Nielsen i salgsmaterialet på sin hjemmeside. Og måske netop derfor står parret også til at kunne hive en fortjeneste hjem på salget. Parret købte nemlig selv ejendommen for knap 11 år siden for 26 millioner kr., oplyser Boliga.dk.
Netop solgt sommerhuset Det er ikke længe siden, at parret, der tidligere på året meddelte, at de havde valgt at gå hvert til sit, satte deres fælles sommerhus i Tisvildeleje på markedet. Men her skulle der altså ikke meget mere end et par uger til, før en køber var fundet, og mægleren kunne stikke solgt-skiltet i kystbyens jord. Sommerhuset, der er bygget i 2005, var udbudt til salg med en kvadratmeterpris på knap 30.000 kr. Eller hvad der svarer til, at de 116 kvadratmeter fordelt på fem værelser stod til salg for 3.475.000kr. Se flere billeder af Nystrøm og Rasteds luksus-villa her Se billeder fra parrets bryllup i galleriet herunder

Søren Rasted og Lene Nystrøms bryllup i 2001

Sponsoreret indhold