Nyheder 17. oktober 2008

Søren Huss: Hjem til Nyborg

Saybias forsanger, der sidste år mistede sin kæreste ved et trafikulykke, er flyttet tilbage til familien på Fyn med sin datter Ronja
Søren Huus forstår virkelig at skabe smuk musik, så smuk at selveste Sebastian må række efter lommetørklædet
Søren Huus forstår virkelig at skabe smuk musik, så smuk at selveste Sebastian må række efter lommetørklædet
Foto: All Over

Søren Huss, forsanger i rockgruppen Saybia, har taget hul på et nyt liv som alenefar i Nyborg på Fyn, hvor han er flyttet i lejlighed med sin treårige datter Ronja.

I december sidste år mistede 33-årige Søren Huss sin kæreste Camilla i en tragisk trafikulykke, hvor også datteren Ronja blev kvæstet. Hun er dog heldigvis ovenpå igen.

Nu bor han i et lille byhus, hvor dørskiltet med navnene, Søren Huss og Ronja, afslører, at det er dér, den lille familie holder til. Før ulykken boede Søren Huss sammen med kæresten og datteren i en lejlighed i Valby nær København.

Flytningen tilbage til fødebyen betyder, at han kommer tættere på sin familie. Lejligheden ligger nær Nyborg Vold, hvor også Sørens søster Louise bor.

Den populære forsanger har holdt sig for sig selv siden ulykken og giver ingen interviews til pressen. Retræten til barndomsbyen kommer i kølvandet på, at Saybia netop har besluttet, at de vil holde pause, når efterårets turné er overstået. De fem drenge, der startede bandet i Nyborg, har spillet sammen i over 15 år og har leveret nogle gevaldige ørehængere. De mener nu, at tiden er inde til at trække sig tilbage fra rampelyset.

Sponsoreret indhold