Søren Hansen: 885.000 kr. for 5 dages arbejde

Søren Hansen har tjent næsten 4 millioner kroner i præmiepenge i denne sæson

Søren Hansen har tjent næsten 4 millioner kroner i præmiepenge i denne sæson

Foto: All Over

Den mest vindende danske golfspiller hedder stadig Thomas Bjørn. Men på det seneste er både Søren Kjeldsen, Anders Hansen og Søren Hansen begyndt at ånde ham i nakken.

I går præsterede sidstnævnte det flotteste resultat i en af de 4 majors, US Open, det bedste resultat nogensinde dér, da han blev nummer 6 - side om side med verdensstjernen over dem alle, Tiger Woods.

For de 5 dages fokuseret og koncentreret arbejde i Farmingsdale i New York kan den 35-årige københavner sætte 164.500 dollars - eller hvad der svarer til 885.000 kroner - ind på bankbogen.

- Det var selvfølgelig en hård uge med alle de afbrydelser, men jeg er meget tilfreds med mit spil. Jeg spillede simpelthen så godt - lige fra den allerførste dag, hvor vi kom hertil, siger Søren Hansen til teetime.dk.

Søren Hansen gik dagens runde en under par og sluttede samlet i par.

- Når man spiller rundt i par i US Open, kan man godt tillade sig at være stolt af sig selv. Måske især på grund af måden, jeg sluttede af på, fortæller Søren Hansen.

Han har ikke alene opnået den hidtil bedste placering for en dansker i US Open - Thomas Bjørn blev nummer 22 i 2001 - men er også, som de øvrige blandt de 15 bedste, automatisk sikret plads næste år.

Amerikanske Lucas Glover vandt overraskende turneringen, 4 slag bedre end danskeren.

Med resultatet rykker Søren Hansen op i top 50 på verdensranglisten og som nummer 15 på den europæiske liste.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close