Nyheder1. januar 2015

SØREN GERICKE:“ALLE FORTJENER EN ORDENTLIG SAUCE”

Følg med i Sørens kamp for gourmet til folket...
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/2905375d6ae247a898cca940ac44bd2f.jpg


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7d978e278e47412a9f0d44cececd64cd.jpg

Der findes mange flere Eriks Saucer end de viste. Den fulde range byder på Aioli Lime, Bearnaise, Bearnaise Provencale, Chili Bearnaise, Bearnaise Rose, Gravad Laksesauce, Hamburgerdressing, Hollandaise, Pebersauce, Remoulade og Æblekarrysauce

Se og hør hvorfor Søren Gericke anbefaler Eriks Saucer:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeEriks saucer er de første ægte gourmetsaucer på køl i danske butikker. De indeholder ingen kunstige konserveringsmidler og har en fond baseret på smagsbærende vegetabilsk olie, frem for vand. Eriks Saucer er intet mindre end gastronomisk ekvilibrisme på køl.

Eriks Saucer er udviklet af stjernekokken Erik Lallerstedt, den første svensker som fik tildelt en Michelin-stjerne. Det er derfor ikke uden grund at Søren Gericke er vild med Eriks Saucer.

Læs også: Læs mere om Eriks Saucer & Dressinger

Søren var i sin tid selv med til at introducere La Nouvelle Cuisine i Danmark, og har siden 1970'erne arbejdet utrætteligt på at fremme den gode smag. Nu slår han endnu et slag for den kulinariske totaloplevelse, ved at anbefale Eriks Saucer. Ifølge Søren har alle ret til gourmet og til et dagligt måltid tilberedt af de allerbedste råvarer. Eriks Saucer er netop fremstillet af de bedste nordiske råvarer og er derfor en oplagt måde at få mere restaurantkvalitet ind i de danske hjem. Som Søren siger: "Du har ikke smagt en ægte bearnaise, før du har smagt den fra Eriks".

Læs også: Følg Søren Gericke og Erik Lallerstedt på Facebook

En af de saucediscipliner, som Eriks Saucer er mest hyldet for, er Sauce Bearnaise. Hos Eriks finder du intet mindre end 4 unikke varianter: Bearnaise, Chili Bearnaise, Bearnaise Provencale og sidst men bestemt ikke mindst Bearnaise Rosé. Så uanset om du er til den originale smag, eller nye kulinariske oplevelser, kan du nu få din bearnaise i en kvalitet der matcher det bedste du har smagt på en restaurant. Det kan Søren Gericke stå inde for. Og han anbefaler gerne Eriks Saucer til en god bøf.

Sponsoreret indhold