Nyheder 13. oktober 2009

Søren Gade: Nettet strammes

Forsvarsministeren er i alvorlig politisk modvind på sit arbejde, og på hjemmebanen slås han også for at holde sammen på stumperne
Søren Gade er presset på arbejdet, men har heldigvis sine 2 teenagerdøtre Mette og Ida at støtte sig til
Søren Gade er presset på arbejdet, men har heldigvis sine 2 teenagerdøtre Mette og Ida at støtte sig til
Foto: All Over

Det er ingen tvivl om, at Søren Gade er en meget sympatisk mand. En mand, man oven i købet føler sympati for. Han har privat haft nogle svære år på det seneste.

Og det hele er nu eskaleret, fordi han har et job, hvor der bestemt ikke er plads til fejltagelser. Lige nu ser det ikke ud til, at der bliver begået andet i hans Forsvarsministerium. Og som Søren Gade selv sagde i Clement Kjersgaards talkshow, da han i forbindelse med den skandale-ombruste bog "Jæger - i krig med eliten" blev spurgt om, hvem der har ansvaret for fyringer, suspensioner og skandaler:

- Far her! Jeg er direktøren for det hele, sagde Søren Gade.

Det lød kækt og samtidig oprigtigt. Men nu strammes nettet, for nu risikerer forsvarsminister Søren Gade også at blive udspurgt og afhørt i den sag om den arabiske oversættelse af den omstridte bog "Jæger - i krig med eliten", skriver ekstrabladet.dk.

Det siger vicegeneralauditør Niels Christiansen, som leder efterforskningen i sagen, hvor en ledende officer i forsvaret fabrikerede en oversættelse af den stærkt kritiserede bog "Jæger - i krig med eliten" til arabisk.

Samtidig med at han slås på det professionelle, har han også sit at se til på den private front. I begyndelsen af sidste år blev han enkemand, da hans hustru og samlever gennem 25 år, Helle Buskbjerg Poulsen, bukkede under efter 7 års kamp mod kræften.

Siden da har Søren Gade forsøgt og formået at få livet til at hænge sammen med sine 2 teenagerdøtre Ida og Mette på 17 og 19 år i hjemme i Holstebro.

Sponsoreret indhold