Nyheder29. januar 2008

SØREN GADE: KONEN BISAT

Forsvarsministeren kunne slet ikke holde tårerne tilbage, da han i dag sammen med sine to døtre bar sin elskede gennem 25 år ud af kirken
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/gadebegravelsemedpiger-jpg.jpg

Efter syv års kamp mod kræft døde forsvarsminister Søren Gades kone, Helle Buskbjerg Poulsen natten til lørdag. I dag klokken 13 blev hun bisat fra Valmenighedskirken i deres fælles hjemby, Holstebro.

Det var en tydelig mærket Søren Gade, der sammen med sine to store døtre på 16 og 18 år bar kisten ud til den ventende rustvogn. For ham var det en afsked med sin elskede. Han mødte Helle for 25 år siden, men parret blev først gift i 1990.

Søren Gades kone havde længe været syg af kræft, og for tre år siden fik hun fjernet en svulst i maven. Sygdommen var alligevel ikke til at slå ned. Helle havde længe været indlagt på Herlev Sygehus, men kort før jul besluttede forsvarsministeren at tage hende hjem for at holde den sidste jul i familiens skød.

Søren Gade fortsætter som forsvarsminister, men vil for fremtiden omlægge sine rutiner, så han får mere tid sammen med døtrene Ida og Mette, der begge studerer i Holstebro.

Sponsoreret indhold