Nyheder5. marts 2024

Søren Gade aflyser rejse for at deltage i Søren Papes bisættelse

Efter nyheden om Søren Papes pludselige død har Folketingets formand valgt at afkorte sin tur til Indien for at deltage i bisættelsen
Folketingets formand Søren Gade, da det nye kongepar og medlemmer af kongefamilien er i Folketingssalen for første gang i deres nye officielle roller på Christiansborg Slot i København, mandag den 15. januar 2024.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
Folketingets formand Søren Gade har valgt at afbryde sin rejse til Indien.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Søren Gade, der er politiker for Venstre og formand for Folketinget, forkorter sin rejse til Indien, så han kan nå hjem til bisættelsen for Søren Pape, der finder sted lørdag formiddag.

Det skriver TV Midtvest.

- Jeg skule have været fløjet hjem på lørdag, men har fået ombooket mit fly, så jeg i stedet rejser hjem fra Mumbai via Dubai til København på fredag. Dermed kan jeg heldigvis nå at være med i domkirken i Viborg lørdag formiddag, fortæller formanden til mediet.

Søren Gade er lige nu på besøg i Inden med Folketingets Præsidium, hvor han holder møder med prominente folk fra landet.

Søren Pape Poulsen døde lørdag klokken 13.13, efter han fredag pludselig fik en hjerneblødning midt i et hovedbestyrelsesmøde i Vejen.

Han blev blot 52 år gammel. Bisættelsen finder sted 9. marts i Viborg Domkirke.

Sponsoreret indhold