Nyheder13. september 2008

Søren Bregendal: Vil have en kæreste

”Vild med dans”-deltageren er på jagt efter sin store kærlighed, der er bare et enkelt problem: Han er kræsen
Sørens jagt på en kæreste er blæst i gang
Sørens jagt på en kæreste er blæst i gang
 Foto: All Over

Det bliver ikke frøken-hvem-som-helst, som kommer til at kalde sig Søren Bregendals bedre halvdel. Charmetrolden fra "Vild med Dans" har nemlig opstillet en række kriterier, som den heldige pige skal opfylde.

Det handler ikke kun om store bryster eller lyst hår. Skuespillerens potentielle kæreste skal også have hovedet skruet ordentligt på.

- Jeg leder efter en kæreste, men jeg er vist efterhånden blevet meget kræsen. Ikke sådan at forstå, at det er vigtigt, om hun er blondine eller brunette. Det er mere noget med, hvordan hun skal være, siger Søren Bregendal til Ekstra Bladet.

- For det første skal hun selvfølgelig være lækker og se dejlig ud, og så skal hun være klog. Dybest set har jeg tænkt på, om hun ikke skal være akademiker, afslører dansetrolden i avisen.

Hvis du lyder som opskriften på Sørens drømmepige og planlægger at slå benene væk under ham, skal du ikke satse på at slå kløerne i ham på en bytur og hive ham med hjem i dobbeltsengen.

- Hvis jeg møder en pige, vi går hjem med hinanden og har sex første gang, så har jeg svært ved at se potentiale i hende som kæreste. Man skal ikke bare kunne tage for sig af retterne, det skal være en pige, der har integritet og stolthed. Det er fint nok med one-night-stands, men at bygge et forhold på en, der lynhurtigt lader sig overtale, er ikke særligt tiltrækkende, har sangeren tidligere fortalt til Nyhedsavisen.

Sponsoreret indhold