Nyheder26. januar 2009

Søren Bregendal: Træt af sex på første date

Den 25-årige skuespiller har lidt af et luksusproblem – pigerne smider trusserne alt for hurtigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/soerenbregendahlengangsknal-jpg.jpg
 Foto: All Over

Supercharmøren Søren Bregendal, der blandt andet er med i TV3-serien "2900 Happiness", lægger hverken skjul på, at han er lidt af en skørtejæger, eller at han er ret god til det med damerne. Men selv om pigerne kaster sig for hans fødder, er det ikke altid lige nemt at være inde i Søren Bregendal.

- Det er bestemt ikke et problem for mig at få en date. Men det er svært for mig at finde en, jeg har lyst til at se. Men jeg stiller måske også for store krav, fortæller charmetrolden i Bazar.

Et af kravene er blandt andet, at pigen helst ikke skal forsøge at komme i bukserne på ham på første date.

- De sidste par dates, jeg har været på, har jeg regnet med, at det endte med sex. Men jeg glæder mig sindssygt til at møde en pige, hvor det handler om mere end det ,og det ikke skal ende i sengen på første date, siger sanger og skuespilleren, som tilsyneladende er træt af alt det lagengymnastik.

Det ender med mord

Når 25-årige Søren Bregndal skal på date, er det først og fremmest ham, som skal tage initiativet, og så foregår det som regel hjemme hos ham selv. Skuespilleren føler nemlig, at folk lytter med, når han siger noget, hvis han er på restaurant.

Men selv om løjerne foregår på hjemmebane, er det langtfra altid specielt vellykket. Casanovaen tænder nemlig fuldstændig af, hvis pigen kun kvidrer om sig selv og ikke hører efter, hvad han har på hjerte.

- Jeg har da nogle gange siddet på en date og tænkt: "Det her ender med mord", hvor pigen bare har siddet og knevret løs og været super ego, afslører Søren Bregendal.

Hvis du har fået mod på en date med den hotte singlefyr, så fat kyskhedsbæltet, knyt sylten og slå ørene ud.

Sponsoreret indhold