Nyheder2. december 2016

Wauw! Smukfest udsolgt – på sølle fem timer!

Selv om Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg endnu ikke har offentliggjort ét eneste navn, blev alle partoutbilletter alligevel revet væk 1. december, da salget gik i gang. På fem timer var alle billetter solgt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smukfest.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Den kalder sig ”Danmarks Smukkeste Festival”. Men den burde måske i stedet omdøbe sig selv til ”Danmarks Populæreste Festival”.

For i går – 1. december – beviste festivalen ved Skanderborg, at den kan sælge billetter som ingen anden.

På blot fem timer blev alle festivallens partoutbilletter revet væk – til trods for at festivalen slet ikke har offentliggjort ét eneste navn.

Sidste år tog det til sammenligning 50 dage, før at alle partoutbilletter var revet væk.

- Det er fuldstændigt overvældende. At kunne sælge alle vores partoutbilletter på den allerførste dag og uden at have præsenteret ét eneste navn – det er jo sådan noget man kun kan drømme om, siger Claus Visbye, formand for Skanderborg Festivalklub, i en pressemeddelelse.

– Vi er utrolig glade og ydmyge over for den tillid publikum viser os på denne måde. Det vil få alle os der laver festivalen, til at gøre alt hvad vi kan, for at give vores gæster den bedste Smukfest vi overhovedet kan lave, når det engang bliver august 2017, tilføjer Claus Visbye.

- På de tilbagemeldinger vi har fået fra vores gæster, kan vi se at Smukfest 2016 gav dem en rigtig god oplevelse. Mon ikke det har noget at gøre med, at vi nu sælger vores partoutbilletter på rekordtid. Det er en helt fantastisk oplevelse og vi er enormt glade på Smukfest her i dag, siger Claus Visbye.

Der er dog mulighed for at tilmelde sig en venteliste, hvor man bliver kontaktet i tilfælde af, at der skulle blive sat partoutbilletter til salg.

Smukfest 2017 afholdes 9. til 13. august.

Sponsoreret indhold