Nyheder 16. september 2012

Smuk "Dirch"-skuespiller: Raser mod Casper C.

Frederikke Cecilie Bertelsen sviner komikeren for at have medbragt elefant til fest
Dyrevennen Frederikke er ikke glad for Casper Christensens elefant-stunt
Dyrevennen Frederikke er ikke glad for Casper Christensens elefant-stunt
Foto: All over

Der findes mange dyrevenner rundt omkring i landet - også blandt de kendte.

Seneste eksempel er den smukke skuespiller Frederikke Cecilie Bertelsen, der havde en stor rolle i gigantfilmen "Dirch", men blandt andet også har spillet med i teen-filmen "Rich Kids" og medvirket i TV-serien "Stjernedrømme".

På Facebook harcelerer dejligheden over, at bl.a. Casper Christensen i fredags formastede sig til at medbringe elefanten Rambo til den kombinerede "Husk lige tandbørsten" og "Vild med dans"-efterfest, hvor komikeren slæbte rundt på gigantdyret i Københavns gader holdende et skilt med navnet på hans produktionsselskab Douglas Entertainment.

Hun skriver (uredigeret, red.):

Mit hjerte er atter blevet knust over denne elefant, der denne gang blev pyntet med et plastik skilt, som det var en knagerække i en børnehave, er blevet slæbt med rundt i Københavns gader (ENDNU ENGANG.) Blandt berusede mennesker! På bl.a "Victor"!! Og "Sukkerbageren"!! Sidst blev hun bogstavelig talt brugt som reklame søjle for "Simons" med store runde plakater med lim bag på sin sørgmodige krop. THIS IS IT!!!! NU kan jeg ikke holde min kæft! HVAD FANDEN ER MENINGEN?
Det e...r inhumant, vulgært, fattigt, sygt, psykisk tortur (uanset om elefanten er dopet eller ej), usmageligt, RÆDSELSFULDT og der finde ikke ord for hvor stærk min vrede er!!! Jeg er decideret flov over at være menneske!!! Materialisme er skyld i AL ondskab, dyremishandling. Krig!
Jeg vil ALDRIG sætte mine ben på steder, hvor penge tæller højere end moral og dyrevelfærd. ALDRIG!!!!!!!!!!
Jeg håber at folk der har taget del i denne morskab omkring elefanten går i seng med en rigtig dårlig smag i munden!! Og jeg glæder mig over, at de vil blive ramt af karmaens boomerang en dag.Casper Christensen med elefanten Rambo, som kommer fra Cirkus Dannebrog. (Foto: All over)

Sponsoreret indhold